баща

майка
Geronimo Pergina (на 75 дни)
Богомил - гр. Ямбол


Giovanni Pergina (на 55 дни)
Деси - гр. Русе


Fabien Pergina (на 37 дни)
Nikol Mineva - Spain


El-Koko Pergina (на 47 дни)
Мая Христова - гр. София


Dollar Pergina (на 39 дни)
Деспина - гр. София


Darlin Pergina (на 39 дни)
Наталия Коспартова - гр. Пловдив


Gracie Pergina (на 55 дни)
Мария - гр. Пловдив


Van Der Graff Pergina (на 45 дни)
Деница Михайлова - гр. София


Van Kristofer Pergina (на 45 дни)
Светла Чолакова - гр. Девин


Antonio Pergina (на 70 дни)
развъдник "Дамур" - гр. Пазарджик


Holly Pergina (на 55 дни)
Iovka Kolev - гр. Кан, Франция


Ginni Pergina (на 55 дни)
Яни Стоичков - гр. Копривщица


Fabio Pergina (на 37 дни)
Андриана Димитрова - гр. Плевен


Eleanor Pergina (на 47 дни)
Александър - гр. Пловдив


Dandelion Pergina (на 75 дни)
Жана Хасърджиева - гр. Казанлък


Dan-Elie Princess Pergina
Nelly - Palma de Mallorca, Spain


Grand Pergina (на 3 месеца)
Мария и Динко - гр. Бургас


Vixen Pergina (на 35 дни)
Венета Нинкова - гр. Габрово


Vivian Pergina (на 45 дни)
Цветелин Георгиев - гр. Русе


Anabell Pergina (на 1 година)
развъдник "Розмар" - гр. Габрово


 

 

 

 


  Резолюция на сайта - 1024 х 768
Copyright ©2005 - 2009 Design by KaGa WebDesign